Акваристика - български Форум за аквариуми, растения, рибки, скариди и техните проблеми

Пълна версия: Отново живородки
Вие виждате олекотена версия на съдържанието. Вижте пълната версия със правилното форматиране.
Страници: 1 2
След 2 години , днес отново ме обзе носталгия по гупите и реших - имам един свободен аквариум , никсан се оплаква, че все не може да ги размножи, и ето - отидох и взех няколко вида гупи и реших да ги смеся да видим какво ще се получи. Водата в Пловдив е изключително твърда и смятам, че отново няма да има проблем с раждането на гупите. Утре ще пусна снимки на шаренията, която забърках :banana:. Но всички, които са почнали с гупи в детските си години им остава една любов към тях :blush:
Айде сега, не сьм могьл. Ако знаеш каква московска синя и червена имам. Мьжкарите са оцветени от носа, а не от средата. И женските са си като мьжките. Бих казал, че имам две аапсолютно чисти линии.
А защо ревеше, че водата ти лоша!? А за московската - точно преди да се роди малката я развъждах много успешно, но след това ликвидирах гупите, че ми дойде малко много бебе и развъждане на гупи. Но ето порасна детето и гупите се върнаха в един от аквариумите. Този път обаче съм решила не да пазя определена линия, а да си поиграя малко с гените :)
Имам едно аквариумче в което отделам мьжкарчета. То в много отделям, ама там са сбирток, та след 3 -4 месеца може да ти харижа 100-200 бройки. А водата си я оправих с кораловия пяськ, много дига това чудо.
Аааааааа, 100 бройки !!! Никакъв шанс - аз избрах днес интересна комбинация и искам да им видя поколението.
Мисли мащабно, колкото повече, толкова по разнобразен генфон.
Е да де, ама ще трябва да си купи гараж! :D
Едно ембрионче на Гупа
[attachment=2914]
Я да покажа аз една от мойте московско сини женски

[attachment=2915]

И един мъжки които взех от Никсана

[attachment=2916]
Аз от снощи, благодарение на моя скъп приятел и колега Николай, пак я почнах с живородките ( изключвам дермогениса де). Няма, няма, мине 1 година и някак хобито ми се струва пусто без тях :censored:
Ще се опитам да снимам прекрасните платички
Страници: 1 2
Reference URL's